Βόλος: Επιστρέφουν Τσοκάνης και Περέα με ΑΕΛ

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Ο Βόλος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΛ, με στόχο να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, προσθέτοντας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ο Σέρτζιο Τέκιο αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ροντρίγκο Κολόμπο, με τη συμμετοχή του Αργεντινού στο ματς με την ΑΕΛ να είναι αμφίβολη. Πρόβλημα στον αυχένα αντιμετωπίζει και ο Έρικ Γέντρισεκ.

Επιστρέφει ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση τις τελευταίες μέρες, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα είναι και πάλι στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ ο Χουάν Χοσέ Περέα, που δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, λόγω της ειδικής συμφωνίας που υπάρχει με τους «πράσινους». Ο Κολομβιανός επιθετικός, ως γνωστόν, αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις