Σαββατακύριακο γεμάτο δράση για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος


Μοιράσου το άρθρο

“Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για τους μικρούς του Βόλου αφού φέτος ο σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με αντίστοιχα τμήματα. Ήδη η ακαδημία του Βόλου μετράει 170 αθλητές και συνεχώς οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές αυξάνονται αφού αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται και το βάρος που δίνεται από την ΠΑΕ στις ακαδημίες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι μικροί του Βόλου έδωσαν έξι αγώνες.

Την αρχή έκανε το πρωί του Σαββάτου στις 09.00 όπου η Κ-13 αντιμετώπισε εντός έδρας τον Τοξότη. Στις 10, η Κ-12 υποδέχθηκε την ΑΠΟΒ ενώ την ίδια ώρα η Κ-11 αγωνίσθηκε με την Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις αυτής. Η Κ-14 αγωνίσθηκε στις 13.00 στο Βελεστίνο με τον Ρήγα ενώ στις 14.15 η Κ-10 αγωνίσθηκε στην Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασσο.

Τέλος, η Κ-16 το πρωί της Κυριακής υποδέχθηκε τον Αλμυρό ενώ ρεπό έκαναν οι δυο ‘μεγάλες’ ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της σουπερ λίγκ (Κ-19 & κ-17) αφού αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες με Λάρισα και Άρη αντίστοιχα.

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μετά από κάθε αγώνα όλες οι ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, κάτι που έχει καθιερωθεί από τους ιθύνοντες της ακαδημίας που δίνουν μεγάλη σημασία και στο εκπαιδευτικό κομμάτι των παιδιών”.

Δελτίο Τύπου Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ Βόλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις