“Όρθιος” στη Θήβα με ΑΟ Υπάτου ο Θησέας

Έναν πολύτιμο βαθμό στη Θήβα από τον ΑΟ Υπάτου απέσπασε ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Φούτρη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, παραμένοντας, ωστόσο, χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά από τέσσερις αγωνιστικές (μία ήττα και τρεις ισοπαλίες).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και σημείωσαν πρώτοι τέρμα, με ωραία προβολή του Καράι στο 28′.  Όμως η χαρά για τον ΑΟ Υπάτου κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στην περιοχή του Διαμάντη και με τον Δουλά να είναι στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη και πάλι ο ΑΟ Υπάτου είχε την κατοχή μπάλας και προσπάθησε να πιέσει, κάτι το οποίο έγινε πιο έντονο στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η αναμέτρηση έγινε «ροντέο» με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μία… ανάσα από τη νίκη, αλλά και πολύ κοντά για να χάσουν το ματς. Αποκορύφωμα η μεγάλη ευκαιρία στο 89′ όταν μετά από σέντρα του Νικηφορόπουλου στην περιοχή των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε κανένας να τη στείλει στα δίχτυα και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, επιθετικός του Θησέα Αγριάς δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος του απέναντι από τον Διαμαντή.

Το φιλμ του αγώνα
14′ Ανάποδο ψαλίδι του Καράι, μπλόκαρε ο πορτιέρο του Θησέα Αγριάς, Κουτσιρίμπας
28′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Παπαδόπουλο και ο Καράι με κοντινή προβολή έκανε το 1-0!
30′ Φοβερή προσπάθεια του Καράι από δεξιά έκανε την «κοφτή» μπαλιά στον Καλόφωνο, ο οποίος στην κίνηση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί του δοκάρι του Κουτσιρίμπα!
32′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Τσιανάκα μέσα από την περιοχή με τον Διαμαντή να απομακρύνει εντυπωσιακά, αλλά στην επαναφορά ο Δουλάς με κεφαλιά έκανε το 1-1!
36′ Εκτέλεση φάουλ του Τσιανάκα, απέκρουσε με όμορφο τρόπο σε κόρνερ ο Διαμαντής!
60′ Ο Ζυγκερίδης βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και πιεζόμενος από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…
67′ Εκτέλεση φάουλ του Πέντα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσιρίμπα!
69′ Ο Δουλάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε του σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ και τους γηπεδούχους να απορούν πως ο διαιτητής δεν υπέδειξε οφ σάιντ από την στιγμή που ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι!
71′ Τρομερή επέλεση του Παπαδόπουλου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!
79′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιανάκας βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα άουτ…
87′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Υπάτου μετά από σέντρα του Νικηφορόπουλου από δεξιά, δεν κατάφερε κάποιος επιτηθέμενος των γηπεδούχων να την σπρώξει στα δίχτυα.
89′ Εκτέλεση κόρνερ του Νικηφορόπουλου ο Καράι πήρε την κεφαλιά, με τον αμυντικό του Θησέα Αγριάς να απομακρύνει προ τελικής γραμμής! Στην συνέχεια της φάσης ο Ζυγκερίδης τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» και αποβλήθηκε!
90+5′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Θησέα Αγριάς, με παίκτη των φιλοξενούμενων μετά από λάθος των παικτών του ΑΟ Υπάτου να βγαίνει μόνος του στην «κόντρα» και κάτω από τη σέντρα με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ!
90+7′ Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο πορτιέρο του Θησέα Αγριάς απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Ευθυμίου, Κορομηλάς, Σπηλιώτης (80′ Σπανός), Καλόφωνος (59′ Νικηφορόπουλος), Ζυγκερίδης, Παπαδόπουλος, Καράι, Τσουβαλτσίδης (36′ Μακροστέργιος), Πέντα, Χατζηδημητρίου.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ζαχαράκης (59′ Κοτζαθανάσης), Σιώμος (77′ Ζάχος), Τσιανάκας, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Βουρδάκης, Βαν Ντε Γουίχε, Ρακής, Χατζησταμάτης, Δουλάς (72′ Λίτσος).

Πηγή: mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις