«Να πάρει θέση για την σφαγιαστική διαιτησία ο Παναθηναϊκός»

Στην  έκδοση ανακοίνωσης με την οποία κάνουν λόγο για σφαγιαστική διαιτησία στο εντός έδρας ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε η διοίκηση της Παναχαϊκής, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για προπαγάνδα των «πρασίνων» σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό πως είναι πάγια τακτική μας να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας, ωστόσο επειδή τις τελευταίες μέρες η προπαγάνδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε έξαρση μέσω των σταθμών ΣΚΑΙ και MEGA για δήθεν σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα μας παραθέτουμε τις δύο φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Μάλλον στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού δεν είναι επιθετικό φάουλ (!), απλά φύσαγε 8 και πλέον μποφόρ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Με το σκορ στο 0-1, αυτή η φάση ασφαλώς και δεν είναι πέναλτι γιατί το αριστερό πόδι δεν είναι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (Κουτρουμπή) αλλά διαπλεκόμενα συμφέροντα της διαιτησίας που θέλουν να πλήξουν τον Παναθηναϊκό!

Μετά από αυτές τις δύο φωτογραφίες, δεν έχουμε την αυταπάτη πως το ΣΚΑΙ και το MEGA θα αποκαταστήσουν την αλήθεια, ελπίζουμε όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και είναι υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να πάρει θέση για τη σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος της Παναχαϊκής στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις