Απορεί ο Δόξα Δράμας για την απόφαση της ΕΕΑ

Μοιράσου το άρθρο
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Η Δόξα Δράμας δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής.

Άγνοια δήλωσε η Δόξα Δράμας σχετικά με τους λόγους που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής. Αν και τα στελέχη της είχαν δώσει συνέντευξη Τύπου προ ημερών και είχαν μιλήσει για όσα άκουσαν ενώπιον της ΕΕΑ, αυτή τη φορά άλλαξαν ρότα και μίλησαν για ανυπόστατες φήμες που αφορούν στο διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μετά όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες ως ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την απορία μας για το γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό περιμένουμε κάποια ενημέρωση από τους υπευθύνους της ΕΕΑ για τους λόγους που δεν μας παρέχουν το σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ως ΠΑΕ που έχει καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο και έχει λάβει την άδεια της ΕΠΟ απαιτούμε να γνωρίζουμε την αιτία της μη αδειοδότησης της ομάδος μας και όχι να διαβάζουμε στο διαδίκτυο ανυπόστατες φήμες που αφορούν το διοικητικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδος μας.

Ως εκ τούτου το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο και αποτελείται από 100 μετόχους. Ουδεμία παρερμηνεία δεν επιδέχεται, δεδομένου πως δεν έχει υπάρξει καμία μεταβολή. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι συγκεκριμένο και απαρτίζεται στο σύνολό του από Δραμινές και Δραμινούς πολίτες.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αποτελούσε και αποτελεί ένα γνήσιο ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού της πόλης της Δράμας, και ζητάμε το αυτονόητο που είναι η διαφάνεια σε ΟΛΑ. Σεβαστείτε την ομάδα, σεβαστείτε την πόλη, σεβαστείτε την ιστορία και δώστε μας το σκεπτικό της απόφασής σας. Δεν είμαστε παιδιά ενός άλλου Θεού!».

Με νέα ανακοίνωσή της, η δραμινή ΠΑΕ παρουσίασε τη διοίκησή της, όπως αυτή καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια εποχή που τα αδιάσειστα στοιχεία δεν χωρούν αμφισβήτηση,   δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουμε στο κοινό και σε όσους αμφισβητούν την νομιμότητα της ΠΑΕ, όλα εκείνα τα απαραίτητα έγγραφα που δείχνουν ότι η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι καθ όλα νόμιμη και για αυτό ήταν από τις πρώτες ομάδες που πήραν την άδεια από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Ακολουθεί η διοίκηση της ΠΑΕ όπως είναι νόμιμα καταχωρημένη στο ΓΕΜΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ.

Δράμα, 23/10/2020 Αριθ.Πρωτ.:2146220

Ταχ. Δ.νση                        Λ. Λαμπριανίδου 40

Ταχ. Κώδικας  :        66132

Τηλέφωνο                2521022750

Fax :                        2521025835

E-Mail  :                            [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Η ΔΟΞΑ 2017 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και το

διακριτικό τίτλο Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017.

Την 23/10/2020 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2311071 το από 15/09/2020 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – Η ΔΟΞΑ 2017 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, το διακριτικό

τίτλο Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 και αριθμό ΓΕΜΗ 143916660000 σύμφωνα με το οποίο:

Α) Παραιτήθηκαν από την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για άλλο λόγο προβλεπόμενο από το νόμο οι κάτωθι:

α) Ν. Ι. του Θεοδώρου κάτοικος Δράμας με ΑΔΤ ……. ΑΤ Κομοτηνής, με ΑΦΜ……….και

β) Κ. Μ. του Νικολάου με ΑΔΤ ……… ΑΤ Δράμας, με ΑΦΜ. …….

Εκλέχθηκαν ως νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι κάτωθι:

 1. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που κατοικεί στο/η……, Δ/νση,…….. TK ….. με ΑΔΤ:……. και ΑΦΜ: ….. (ΔΟΥ: …….. ) Β Αντιπρόεδρος
 2. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΥΛΟΣ που κατοικεί στο/η ……., Δ/νση …… 0, TK ….. με ΑΔΤ …… και ΑΦΜ: ……. (ΔΟΥ: …… ) Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

B) ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΘΗΤΕΙΑ

 Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 1. Χατζηελευθερίου Ηλίας του Ελευθερίου και της Ανατολής, γεννηθείς την 10/05/1952 στη Δράμα, κάτοικος Δράμας επί της οδού ……….., με ΑΔΤ ……. του ΤΑ Δράμας, Συνταξιούχος, με ΑΦΜ ……, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
 2. Πίτσογλου Νικόλαος του Ιωάννη και της Φανής, γεννηθείς την 16/06/1957 στη Χωριστή Δράμας, κάτοικος Δράμας , ΑΔΤ …… του ΑΤ Δράμας, Συνταξιούχος, με ΑΦΜ …….., εκλέγεται ως Α Αντιπρόεδρος.
 3. Ιωάννη Ξανθόπουλο του Γεωργίου και της Μαρίας , γεννηθείς την 23/06/1967 στη Δράμα, κάτοικος Αθηνών επί της οδού , Παλαιό Φάληρο με ΑΔΤ …… του ΤΑ Δράμας, με ΑΦΜ ……, Β Αντιπρόεδρος.
 4. Μαρία Παυλίδου του Παύλου και της Στυλιανής, γεννηθείς την 20/10/1977 στη Δράμα, κάτοικος  Δράμας με ΑΔΤ……. ΤΑ Δράμας με ΑΦΜ …… Δ.Ο.Υ. Δράμας, ως Μέλος.
 5. Ιωάννης Βοστάνης του Νικολάου και της Ειρήνης κάτοικος Δράμας με ΑΔΤ …… ΑΤ Θεσσαλονίκης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, γεννηθείς την 01/12/1988 στη Θεσσαλονίκη, με ΑΦΜ……., Μέλος.

Υ.Γ. Μπορούν άραγε  σε ένα κράτος δικαίου να μας εξηγήσουν γιατί δεν μας δίνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα;»

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις