Γράφας: «Να δοθεί άμεσα λύση για σέντρα σε SL2 και FL»

Την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες με την αδράνεια λόγω κορονοϊού εξήγησε ο Θωμάς Γράφας.

Αγωνία επικρατεί σε Super League 2 και Football League αναφορικά με το πότε θα επιτραπεί στις κατηγορίες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορέσει να αποτελεί το Αιγάλεω που περιμένει καρτερικά τις εξελίξεις. Μιλώντας στο soccerlive ο Θωμάς Γράφας τόνισε ότι όταν αποφασιστεί η σέντρα, οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γράφα:

Για τον τρόπο που επηρεάζει αυτή η διακοπή τις ομάδες: «Η διακοπή επηρεάζει και τις ομάδες της Foobtall League και εκείνες της Superleague 2. Ήδη έχουμε φτάσει σε 9 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Αντιλαμβάνεστε ότι εκεί που οι ομάδες είχαν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όλα ξεκινούν από την αρχή. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αγωνιστικές προσαρμογές, γιατί μπορεί εμείς να δίνουμε προγράμματα προπόνησης, όμως όταν δεν παίζεις δεν έχεις αγωνιστικές προσαρμογές και ρυθμό».

Για την κατάσταση που θα βρίσκεται το Αιγάλεω: «Είναι ξεκάθαρο ότι στην κατάσταση που ήταν οι ομάδες πριν δέκα ημέρες δεν μπορεί να βρίσκονται τώρα. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα να αγωνιζόμαστε αφού χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να μπεις σε αγωνιστικό ρυθμό. Χρειάζεται πάλι προσαρμογή και νομίζω ότι δεν θα είναι οι ομάδες όπως ήταν την περίοδο της προετοιμασίας. Τι να πω, εκεί που είχαμε βρει ρυθμό πάλι έχουμε πισωγύρισμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις