Παπαδόπουλος: Το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Κισσαμικό στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα, πως το σκορ αδικεί την ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να κερδίσουμε τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, για τους δικούς του λόγους. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, η πρώτη εκτός έδρας και είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα του Κισσαμικού, που κάνει πιο σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Την είχα παρακολουθήσει την περασμένη εβδομάδα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, την έχω δει και σε παιχνίδια στην τηλεόραση και ξέραμε πως είναι παρά πολύ ισορροπημένη ομάδα.
Εμείς από την πλευρά μας γνωρίζουμε τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας, από τότε μάλιστα που γύρισαν ορισμένοι βασικοί παίκτες και είμαστε υγιείς και έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα, νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί. Είχαμε δοκάρι, ορισμένες επίσης καλές φάσεις για γκολ. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει, θα φέρει τη μπάλα κοντά στην περιοχή μας, ξέραμε ότι είναι δυνατός στα στημένα και ιδιαίτερα από τα χτυπήματα φάουλ του Ταραλίδη, εμείς ωστόσο είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε τον Κισσαμικό.
Κοιτάζουμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι που είναι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αγρ. Αστέρα, ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και κλείνουμε τη χρονιά με το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα εκτός έδρας.
Αυτό που έχω πει στους ποδοσφαιριστές είναι πως, αν θέλουμε να έχουμε υψηλού στόχους θα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, πέρα από το να παίζεις καλά. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει στον Κισσαμικό, αλλά θα πω και πάλι πως σήμερα κερδίσαμε δίκαια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις