Με καλή ψυχολογία και χωρίς άγχος ο Βόλος στο Καραϊσκάκη

Το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (ακολουθεί το εξ αναβολής ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 9/12), δίνει αύριο Σάββατο στις 19.30 στο Καραϊσκάκη ο Βόλος. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, με τους «κυανέρυθρους» να αγωνίζονται χωρίς άγχος, αλλά και με καλή ψυχολογία.
Ο Βόλος παραμένει αήττητος εκτός έδρας, στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, έχοντας να επιδείξει δύο νίκες με Ατρόμητο και Λαμία, καθώς και δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι «κυανέρυθροι» για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα σημείωσαν τρία γκολ. Ωστόσο, για δεύτερο σερί ματς οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ δέχονται με ευκολία γκολ (τέσσερα από τον ΟΦΗ, τρία από τον Απόλλωνα), γεγονός το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τον Ισπανό τεχνικό.
Ο Άνχελ Λόπεθ μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τους ανέλυσε το ματς και τα λάθη που έγιναν, ενώ σίγουρα ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσίασε ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο φέρει και ο ίδιος. Κι αυτό, καθώς διαφοροποίησε την τακτική της ομάδας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τους «κυανέρυθρους» να παραχωρούν γήπεδο στον αντίπαλο και να μην πιέζουν ψηλά, όπως μας συνήθιζαν. Το πλήρωσαν με τρία γκολ και στη συνέχεια «έτρεχαν» για να γυρίσουν το ματς.
Το μυαλό, ωστόσο, όλων στρέφεται αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις