Ροτέισον με Βόλο ο Ολυμπιακός

Ματς όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό η προσεχής αναμέτρηση με την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σήμερα ο Πέντρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν μία αποστολή που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες υποδέχονται το απόγευμα τον Βόλο (19:30, Novasports 2), ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής μακριά από το Πανθεσσαλικό με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Βαλμπουενά, Μπρούμα (που έχουν επιπλοκές από τον κορωνοϊό) και τον Βαλμπουενά.

Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέντο και Βινάγκρε. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Βρουσάι και τον Μασούρα στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς (επιστρέφει σε αποστολή καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό), Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Σουντανί. Ανάσες θα πάρουν ενόψει και του αγώνα με την Πόρτο ο Ραφίνια και ο Εμβιλά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις