ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ανοιχτοί λογαριασμοί στο ΟΑΚΑ

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό πέφτει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο επειδή σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε γίνει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε αποφασιστεί η αναβολή και η μετάθεση του σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα του Μάσιμο Κάρερα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, θέλει το τρίποντο προκειμένου να μειώσει την διαφορά από τους «ερυθρολεύκους» που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκεται ο Τσιγκρίνσκι και ο Νεντελτσεάρου, όχι όμως ο Χνιντ που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως και οι Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς που έμειναν εκτός αποστολής σ΄αντίθεση με τον Αλμπάνη που συμπεριλήφθηκε σε αυτή.

Όσον αφορά το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, που θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και παράλληλα να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες του, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση, χωρίς τους Βινάγκρε και Λοβέρα, αλλά και τους Βαλμπουενά, Ντρέγκερ, Χασάν και Μπρούνο που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα σε αυτή θα βρίσκεται ο Φορτούνης, ο Σεμέδο, ο Καμαρά και ο Μπρούμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις