Στο Μητρώο της ΓΓΑ ο ΓΣ Αλμυρού

Την ένταξή του στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοίνωσε ο ΓΣ Αλμυρού. Η ειδική αθλητική αναγνώριση δόθηκε και στα τέσσερα τμήματα του συλλόγου, πετοσφαίριση, στίβο, καλαθοσφαίριση και ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αλμυρού είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προς τα μέλη και τους φίλους του Γ.Σ.Αλμυρού την ένταξη του ιστορικού μας συλλόγου στα επίσημα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Η απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στα τέσσερα τμήματα που διατηρεί ο σύλλογος μας και η εγγραφή του επίσημα από σήμερα 17/12/2020 στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποτελούν ένα σπουδαίο και συνάμα ιστορικό γεγονός για το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας . Αποδεικνύεται  περίτρανα ότι ο Γ.Σ.Αλμυρού όλα αυτά τα χρόνια με όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει μέχρι και σήμερα  λειτουργούσε σωστά και νοικοκυρεμένα σε όλους τους τομείς και αυτό έχει μεγάλη σημασία όταν ένας επαρχιακός Σύλλογος σαν το δικό μας καταφέρνει να λειτουργεί με επιτυχία τέσσερα διαφορετικά τμήματα.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου θα συνεχιστεί και στο μέλλον και ο Ιστορικός μας Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ θα συνεχίσει να είναι το καμάρι όλου του δήμου Αλμυρού».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις