Μητρόπουλος: “ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ όταν ευνοούνται κάνουν την πάπια – O Κλάτενμπεργκ μας θεωρεί ιθαγενείς”

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλώνοντας απογοητευμένος από την παρουσία Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Εμένα με απογοήτευσε ο Κλατενμπεργκ γιατί δεν μπορώ να ακούω τις σαχλαμάρες του καθένα. Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία και τρελή ποδοσφαιρική γνώση. Στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ έγιναν τρία μεγάλα λάθη. Το πρώτο ήταν το πέναλτι του Πασχαλάκη το οποίο δεν είναι γιατί βρίσκει μπάλα. Το δεύτερο είναι ότι έπρεπε να υπάρχει αποβολή στον Αουγκούστο ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Το τρίτο ήταν το πέναλτι του Μπαγκαλιάνη στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Κλατενμπεργκ όπως και ο Περέιρα μου θυμίζουν την εποχή του… Όθωνα. Δεν μπορεί να μας θεωρεί ιθαγενείς. Από εκεί και πέρα όταν κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ ευνοείται κάνει την… πάπια, και το ίδιο ο Ολυμπιακός. Αυτά γίνονται όταν έρχεται η πολιτεία και δίνει το ποδόσφαιρο μόνο στους τέσσερις μεγάλους. Αυτό με το Big 4 είναι μια αηδία. Δώσανε όλη την πρωτοκαθεδρία να βάλουν αυτούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας βρούνε τώρα λύση αυτοί. Δεν μπορώ να καταλάβω ότι όταν είναι κάτι οφθαλμοφανές, γιατί ο κύριος Κλάτενμπεργκ δεν παραδέχεται το λάθος των διαιτητών. Η συγκάλυψη είναι το χειρότερο».

Για την τοξικότητα που επικρατεί: «Αυτό το πράγμα ρυπαίνει την ατμόσφαιρα. Ας μιλήσουν οι Καραπαπάς και Σιαμπάνης και να το ξεκαθαρίσουν. Αν ο Σιαμπάνης έχει δίκιο να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Αν έχει άδικο να τιμωρηθεί ο Καραπαπάς. Με ποιο δικαίωμα ρυπαίνεται ο χώρος; Στην Θεσσαλονίκη ο ένας λέει μας έστησαν και ο άλλος μας δωροδόκησαν. Η Πολιτεία μένει μακριά από την όλη την ιστορία. Το θέμα ξεκίνησε από την εκκαθάριση του πεδίου. Αν υπήρχε μια πιο συγκεκριμένη πολιτική στο ποδόσφαιρο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τους ξένους διαιτητές: Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπήρχε μια θολή ατμόσφαιρα και έπρεπε να έρθει δικαιοσύνη. Έπρεπε όμως να είναι από το πάνω ράφι όλοι. Έχουν φέρει τον διαιτητικό κατιμά στην Ελλάδα. Έπρεπε να είναι πρώτης κατηγορίας όλοι. Πέρυσι είχε φέρει έναν ο Περέιρα που δεν ήταν καν στους πίνακες. Την μια μέρα φωνάζει ο ένας και την άλλη ο άλλος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις