«Τρένο» χωρίς… φρένα ο Απόλλων!

Έχει πάρει φορά και δεν σταματά πουθενά! Ο Απόλλων του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά επί της Καλλιθέας (3-0), με τα δύο γκολ να προέρχονται από τη βούλα του πέναλτι.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Βάντερσον και Τζιώρα, ο Απόλλων Σμύρνης δεν δυσκολεύτηκε παρά ελάχιστα, ώστε να φτάσει σε μια ακόμα νίκη στη Football League αυτή τη φορά κόντρα στην Καλλιθέα.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, με τα δύο πρώτα γκολ να προέρχονται από πέναλτι, έφτασαν στην 6η συνεχόμενη νίκη τους και πλέον βρίσκονται μαζί με την ΑΕΛ –ισόβαθμοι με 25 βαθμούς- στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά τα Τρίκαλα έχουν αγώνα λιγότερο, τον αυριανό κόντρα στη Λαμία.

Στο 19′ ο Παρπέξ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Πίκολο και ο διαιτητής Παπαγεωργίου υπέδειξε το πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο Τζιώρας ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στο 25′ η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διαφοροποιήσει τα δεδομένα του ματς, καθώς ο Σταύρου είδε την μπάλα από το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο δοκάρι.

Και αφού δεν έγινε τότε το 1-1, στο 37′ ο Βάντερσον ανατράπηκε από τον Φράγκο μέσα στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος χαφ ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 54′ ο Βάντερσον πιστοποίησε την πολύ καλή του εμφάνιση, καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ για τον Τζιώρα που «έγραψε» το τελικό 3-0.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις