Δεν παραμένει αδρανής η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχει να κάνει με την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπάρχουν αρκετές ΠΑΕ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει ακόμη φάκελο στην ΕΕΑ και το γεγονός αυτό δημιουργεί ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει και οι ομάδες να κινηθούν δραστήρια, καθώς η ΕΕΑ δεν συνεδριάζει συχνά και το θέμα των πιστοποιητικών είναι άμεσης προτεραιότητας για τις ομάδες.

Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει εξασφαλισμένο το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και αναμένεται και επίσημα η απόφαση της ΕΕΑ, μόλις αυτή θα συνεδριάσει. Η ΠΑΕ έχει καταθέσει πλήρη φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν παραμένουν αδρανείς και φροντίζουν η ομάδα να λειτουργεί. Πέρα από τις εργασίες που συνεχίζονται στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών (καθημερινά γίνονται έργα, ενώ αγοράστηκαν καινούργια όργανα για την προετοιμασία της ομάδας), η διοίκηση φροντίζει να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, όλο το διάστημα της καραντίνας. Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία ανανεώνει κάθε εβδομάδα το ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας που λαμβάνουν οι παίκτες, μέσω του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Θωμά Μακρή.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις