Ολυμπιακός Β.: Έκπληξη μας προκαλεί το μπαράζ δηλώσεων του Γ. Μουλά

Ο… χαροπόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και στον Γιώργο Μουλά. Σειρά ήταν του Ολυμπιακού να απαντήσει και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:
«Έκπληξη μας προκαλεί το σημερινό μπαράζ δηλώσεων του κ. Μουλά, ο οποίος κόπτεται για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου. Άρθρα, συνέντευξη σε φίλιο τοπικό κανάλι, ξανά δήλωση, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι καθαρά θέμα τακτικής, που παραπέμπει στο αφεντικό του, σαν κάλος υπηρέτης και που προφανώς, μόνο στο καλό της ομάδας μας δεν αποσκοπεί. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου.
Για τις δηλώσεις του κ. Κούγια απάντησε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος, ο κ. Κούγιας και αν θέλει, ας τον ξαναρωτήσει, αν δεν την αντιλήφθηκε, γιατί στην απάντηση του κ. Κούγια ήπιε το αμίλητο νερό. Τι περιμένει ο κ. Μουλάς, να μένουν αναπάντητα όλα όσα ο ίδιος λέει; Πέρασαν ανεπιστρεπτί εκείνες οι εποχές.
ΥΓ. Επειδή χρησιμοποιεί στην ανακοίνωση και επιτυχείς επεμβάσεις, προφανώς στο δημόσιο νοσοκομείο όπου χειρουργεί, δεν χρειάζεται να αναφέρεται στα αυτονόητα, γιατί θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι σε άλλες ενδεχομένως περιπτώσεις δίνεται το κατιτίς…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις