Σούπερ Λιγκ: Δοκιμασία για Άρη στην Τρίπολη

Με τρεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσει η 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, από αυτές ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη.
Χρονικά η αυλαία για την 20η αγωνιστική, ανοίγει με το παιχνίδι (15:00), στο «Αλκαζάρ» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι στη δεύτερη τους σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία και βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετά την επικράτηση της Λαμίας επί του Απόλλωνα Σμύρνης έμειναν τελευταίοι και τα περιθώρια τους στενεύουν όλο και περισσότερο για την παραμονή.

Λίγη ώρα αργότερα (17:15) o Aστέρας Τρίπολης μετά το… πέρασμα του από το Ηράκλειο όπου επικράτησε του ΟΦΗ (1-0), θα έχει ακόμα δυσκολότερο έργο γιατί θα φιλοξενήσει τον Άρη, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην δεύτερη θέση της κατάταξης (39 βαθμοί).

Την ίδια ώρα το σύνολο του Ράσταβατς είναι στην έκτη θέση (30 πόντοι) και έχει αποσπαστεί με εφτά βαθμούς από τον έβδομο Βόλο.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής δύο φορές (μία στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) στις οποίες ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει κερδίσει. Θα παίξουν όμως για πρώτη φορά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Τέλος στις 19:30 φορμαρισμένος Παναθηναϊκός, που «μετρά» πέντε συνεχόμενες νίκες θα φιλοξενήσει την Λαμία που ψάχνει ότι καλύτερο στην «Λεωφόρο». Αντίθετοι στόχοι λοιπόν για τους δύο συλλόγους με το «Τριφύλλι» να έχει πλησιάσει την πρώτη τετράδα, ενώ το σύνολο του Γρηγορίου να στοχεύει στην σωτηρία.

To πρόγραμμα
Σάββατο 30 Ιανουαρίου
15:00 ΑΕΛ-Ν.Π.Σ. Βόλος
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Άρης
19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία

Κυριακή 31 Ιανουαρίου
15:00 ΟΦΗ-ΑΕΚ
17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
19:30 Απόλλωνας Σμύρνης-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις