Τις επετειακές φανέλες για τα 120 χρόνια παρουσίασε ο Γ.Σ. Βόλου (30 photos)

Ο Γ.Σ. Βόλου το 2016 γιορτάζει 120 χρόνια από την ίδρυσή του. Στη μεγάλη αυτή ιστορική διαδρομή ο σύλλογος έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες, διδάσκοντας ήθος, συνεχίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά του στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας. Χιλιάδες αθλητές έχουν αγωνιστεί και έχουν τιμήσει επάξια την φανέλα του Γυμναστικού.
Το τμήμα μπάσκετ…

…του Γ.Σ. Βόλου, το βράδυ της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» παρουσίασε την επετειακή φανέλας του συλλόγου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου Αντώνης Χιώτης, ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου Ανδρέας Κουρουπάκης, οι προπονητές Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης, ο επί σειρά ετών παράγοντας και ψυχή του συλλόγου σε παλαιότερες εποχές, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος Μενέλαος Χανδέλης, καθώς και η παλιά δόξα του Γ.Σ. Βόλου και προπονητής Κώστας Κουρκούμπας.
Μιλώντας στο goalpost.gr ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Γυμναστικού, Ανδρέας Κουρουπάκης, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή να υπηρετούμε τον πιο ιστορικό σύλλογο της Μαγνησίας. Σε μια διαδρομή 120 χρόνων ο Γ.Σ. Βόλου έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό της περιοχής μας Εμείς οι νεότεροι συνεχίζουμε το έργο των προκατόχων μας, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο να αναδεικνύονται μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου αθλητές με ήθος, όπως αξίζει στις αρχές του Γυμναστικού.
Η φανέλα του Γ.Σ. Βόλου είναι βαριά και οφείλουμε όλοι όσοι υπηρετούμε τον σύλλογο να δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να έχουμε ψηλά τον Γυμναστικό. Το 2016 γιορτάζουμε τα 120 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και το τμήμα μπάσκετ παρουσιάζει τις επετειακές φανέλες. Ευχόμαστε όλοι οι αθλητές να είναι υγιείς, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγωνιστικούς χώρους και να έχουν πάντα επιτυχίες».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ντάκης τόνισε: «Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επετειακής εμφάνισης του Γ.Σ. Βόλου. Το 2016 ο Γυμναστικός συμπληρώνει 120 χρόνια λειτουργίας, ένας σύλλογος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό, όχι μόνο του Βόλου, αλλά και της Ελλάδος. Οι επετειακές εμφανίσεις είναι τρεις. Η πρώτη είναι ασπρόμαυρη με κάθετες ρίγες, η δεύτερη μαυρόασπρη στην οποία επικρατεί το μαύρο χρώμα και η τρίτη ασπρόμαυρη, στην οποία επικρατεί το άσπρο χρώμα. Ελπίζουμε ότι θα είναι γούρικες και θα μας φέρουν επιτυχίες και ευχόμαστε η ομάδα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες με τις συγκεκριμένες φανέλες».
Ο Γ.Σ. Βόλου τίμησε τους Ανδρέα Κουρουπάκη, Κώστα Κουρκούμπα, Γιώργο Κοσμάτο και Γιώργο Ντάκη δίνοντάς τους από μία επετειακή φανέλα του συλλόγου.
Στη συνέχεια, η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου παρέθεσε δείπνο στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Το goalpost.gr βρέθηκε στην παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων του Γ.Σ. Βόλου και σας παρουσιάζει φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις