Χαραλαμπίδης: «Αυτοί θα διεκδικήσουν την άνοδο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης και μίλησε για τους στόχους των Θεσσαλών, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Τζόλη και Δουβίκα.

«Αν δεν κερδίζαμε θα ήταν άδικο και με βάση την εικόνα που δείξαμε απέναντι στα Χανιά. Ο στόχος είναι η παραμονή, καθώς έχουμε ένα πολύ νεανικό ρόστερ και με παιδιά που δεν έχουν ξανά παίξει στην κατηγορία. Του χρόνου θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό που έχουμε και αν ο πρόεδρος μας δώσει τα εφόδια για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε αρκετά παιδιά από τη Θεσσαλία.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες. Μπορεί τα Χανιά να βρίσκονται χαμηλά, αλλά έχουν όλα τα φόντα για να πάρουν μπρος και να ανέβουν στην βαθμολογία. Από την αρχή αλλάξαμε πολλά, καθώς συνεχώς άλλαζε ο προγραμματισμός μας και περιμέναμε πότε θα δοθεί το οκ από τους ειδικούς για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Η αποχή αυτή σε φοβίζει για να μην χάσεις αρκετά παιδιά από τραυματισμούς. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό. Ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός, τα Χανιά και η Παναχαϊκή θα διεκδικήσουν την άνοδο, αλλά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η αρνητική εντύπωση στη μεγάλη κατηγορία είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες. Ενδιαφέρον θα έχει για τη δεύτερη θέση, αλλά και ποια ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Ο Τζόλης έχει ξεχωρίσει με τα στοιχεία που έχει ως ποδοσφαιριστής και δίκαια όλοι μιλούν για αυτόν. Εγώ έχω δουλέψει με τον Δουβίκα και τον έχω κάνει επαγγελματία και θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Είναι ένας επιθετικός με ταχύτητα και ντρίπλα. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και είναι άδικο που δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στην Τρίπολη. Μπορεί να κάνει βήμα παραπάνω στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις