Βοσνιάδης: «Θέλουμε βαθμούς»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά τη νέα απώλεια βαθμών των Χανίων απέναντι στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη “λευκή” ισοπαλία με την ομάδα της Πάτρας:

Για το παιχνίδι:

“Η νίκη είναι το πρώτο πράγμα που επιδιώκουμε παντού, δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες. Εννοείται πως αν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να χάσεις, το πάθαμε και αυτό. Καιγόμαστε να κάνουμε νίκες. Το σημαντικό είναι όταν σου δίνονται ευκαιρίες να μπορείς και να σκοράρεις. Εμάς μας δόθηκαν οι ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε από το 20′ έως το 35′ ένα πολύ καλό διάστημα. Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε για να βγάλουμε τους ψηλούς μας μπροστά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Μεταφέραμε το παιχνίδι στην πλευρά του αντιπάλου, μας βοήθησαν πολύ ο Κάσσος και τα παιδιά που μπήκαν. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε απειλητικοί και να σκοράρουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία.”

Οι διαμαρτυρίες του για τις καθυστερήσεις:

“Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά αυτή η κωμωδία με τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ενώ άλλα παιχνίδια φτάνουν στο 98′ και το 100′ είναι τρέλα. Ό,τι και να πούμε φαντάζει πως πάμε να κρυφτούμε, σαν δικαιολογία, όμως εμείς έχουμε μάθει αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, να έχουμε σε έλεγχο την κατάσταση.”

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο σκοράρισμα:

“Αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε παντού, μπορεί να μας γυρίσει και με μία φάση να παίρνουμε τα παιχνίδια. Βαθμούς θέλουμε, δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες. Πρέπει να βρούμε λύσεις 100%, δεν είναι μόνο το ότι δεν σκοράρουμε εύκολα, αλλά και ότι σε χαρακτηριστικές φάσεις δεν κάνουμε το απλό, να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να λέμε δικαιολογίες, βλέπεις ομάδες που κερδίζουν με μισή φάση, με μία φάση, έτσι είναι το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο απειλητικοί. Συνεχίζουμε, μας μένει η πικρία για τους δύο πόντους που χάσαμε.”

πηγή: athleticradio

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις