Χανιά κατά Μαρτσούκου: Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί εις βάρος μας

Επίσημα πλέον η ΠΑΕ Χανιά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τον πρόεδρο της SL2, Πέτρο Μαρτσούκο και ζήτησε να καλυφθεί μέσω Youtube το παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Μετά τη διαρροή της Τετάρτης (18/10) η ΠΑΕ Χανιά επανήλθε την Πέμπτη (19/10) με ανακοίνωση κατά του προέδρου της SL2, Πέτρου Μαρτσούκου. Αναρωτήθηκε με ποιο κριτήριο αποφάσισε να μην μεταδοθεί μέσω Youtube το ματς Καλαμάτα – Χανιά, αλλά το Ηλιούπολη – Διαγόρας και επεσήμανε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο κος Μαρτσούκος λειτουργεί εις βάρος μας».

Τα Χανιά εξέφρασαν παράλληλα την ελπίδα ότι η διαιτησία του Παπαδόπουλου θα σταθεί στο ύψος της και ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει δημόσια και επίσημα τη δυσαρέσκειά της προς τη διοίκηση της Super League 2 και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Μαρτσούκο, για την απόφαση τους να μην καλυφθεί τηλεοπτικά ο προσεχής αγώνας της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΠΑΕ Καλαμάτα. Αναρωτιόμαστε ποιος – και με ποια κριτήρια – επιλέγει τους αγώνες που μεταδίδονται από το κανάλι της Λίγκας στο Υoutube. Με ποια λογική επιλέχθηκε για την Κυριακή ο αγώνας Ηλιούπολη-Διαγόρας (με όλο το σεβασμό προς τις δύο ΠΑΕ) αντί του ντέρμπι της αγωνιστικής Καλαμάτα-Χανιά;

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ΠΑΕ Καλαμάτα, με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση της οποίας έχουμε την καλύτερη σχέση. Είμαστε σίγουροι ότι και οι φίλοι μας στη Μεσσηνία επιθυμούν να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα όσο περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται, είτε στο γήπεδο είτε τηλεοπτικά.

Ζητούμε τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα και συγχρόνως ελπίζουμε ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της, όπως ζητήσαμε επίσημα από την ΚΕΔ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και της φετινής δυναμικής των δύο ομάδων και να μην “μολυνθεί” το πρωτάθλημα με το καλημέρα…

ΥΓ. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο κος Μαρτσούκος λειτουργεί εις βάρος μας. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία γιατί διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επανεξετάσουμε τη στάση μας απέναντί του…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις