Διέσυραν την Κηφισιά τα Χανιά (0-3) και έβαλαν φωτιά στην κορυφή (vids)

Κυρίαρχα τα Χανιά διέσυραν με 3-0 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και έβαλαν «φωτιά» στην υπόθεση της ανόδου.

Εμφανές ήταν ότι η Κηφισιά δεν πατούσε καθόλου καλά στα τελευταία παιχνίδια. Η πρωτοπόρος δυσκολευόταν αρκετά, ενώ και στο Ζηρίνειο πλην της νίκης (3-0) απέναντι στην ΑΕΚ Β δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει απέναντι σε Προοδευτική και Ολυμπιακό Β. Το κακό για την ίδια, λοιπόν, τρίτωσε τη Δευτέρα (29/05) το απόγευμα. Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και απέναντι στα Χανιά που ήταν δεδομένο ότι δεν επρόκειτο να χαριστούν, ηττήθηκε 3-0 και είδε τη διαφορά της από την Athens Kallithea να παραμένει στους 2 πόντους.

Οι Κρητικοί απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες και συμπλήρωσαν 11 αγώνες αήττητοι. Όσο για την Κηφισιά; Έδειξε να λυγίζει από την πίεση στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έχει ουσιαστικά απόσταση τριών βαθμών από την ομάδα της Καλλιθέας και αν η δεύτερη κάνει το απόλυτο, αυτή του Γιώργου Πετράκη θα πρέπει να μαζέψει 7 πόντους για να κόψει πρώτη το νήμα.

 

Τα Χανιά έριξαν την πρώτη «μπαλωθιά» με σουτ του Μπουρσέλη στο 55′ και στο 79′ ο Κόλα το 0-2. Τον διασυρμό της πρωτοπόρου ολοκλήρωσε στο 90’+3′ ο Μάναλης με σουτ!

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΧΑΝΙΑ 0-3
Σκόρερ: 55′ σουτ Μπουρσέλης, 79′ σουτ Κόλα, 90’+3′ Μάναλης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής (61′ Κουιρουκίδης), Μπαρμπόσα, Βαφέας, Νοικοκυράκης, Παυλάκης (61′ Να’α), Γκίνη (61′ Καλλέργης), Πέιος (74′ Παπασάββας)), Ταλάλ (74′ Αντερέγκεν), Πρίτσας, Τετέι.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Ρότσα (81′ Σερβιλάκης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (61′ λ.τρ. Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75′ Μπουτσάκης), Μάναλης.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις