Ασταμάτητη η Λαμία!

Συνέχεια στην πολύ καλή της πορεία τον τελευταίο καιρό, έδωσε η Λαμία, που επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ ήταν ο Πανσερραϊκός. Η απάντηση, όμως, ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Τζόκιτς να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει, Ανδρούτσου.

Αυτό άνοιξε την άμυνα των «λιονταριών», που ήθελε να απαντήσει, χωρίς, όμως κάποιο αποτέλεσμα. Αντίθετα, αυτή που κατάφερε να σκοράρει, ήταν η Λαμία, που με τον Νατσιόπουλο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να κλειδώσει την νίκη στο 82′.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Τόσκας (33′ Ενγκουέμ), Καραλής (81′ Νεόφυτος), Νατσιόπουλος, Πίντο, Τζόκιτς (84′ Τζόκιτς), Καραγιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημήτριου): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Στεργιανός, Ολίσε (86′ Αγγελούδης), Μπεριάν (78′ Παπαστεργίου), Φουρτάδο, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας (75′ Ρούτσης), Ατματσίδης, Μπαλού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις