Σούπερ Λιγκ: Το ενδιαφέρον σε Κρήτη και Γιάννενα

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, προτελευταίας της κανονικής περιόδου. Χρονικά το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 15.00 την ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.
Ο ΟΦΗ αγνοεί τη νίκη μετά από πολλές αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΛ που είναι ουραγός του πρωταθλήματος κάνει μεγάλη προσπάθεια να πάρει βαθμούς, ενόψει πλέι άουτ και να παραμείνει στην κατηγορία.
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος στις 17.15 υποδέχεται τον Αστέρα, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες, ενώ ο Αστέρας από την πλευρά του θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί φέτος.
Στα Γιάννινα ο τοπικός ΠΑΣ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο την περασμένη Τετάρτη τον απέκλεισε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με νίκη 2-1 μέσα στη Λεωφόρο. Οι Γιαννιώτες είχαν κερδίσει και το πρώτο παιχνίδι, με το ίδιο σκορ, στο Αγρίνιο. Σήμερα όμως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο θα αρχίσει στις 19.30 στους «Ζωσιμάδες».
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα στη Σούπερ Λιγκ:
15.00 ΟΦΗ-ΑΕΛ
17.15 Ατρόμητος-Αστέρας
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις