Καθαρά Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό για τη Νίκη Βόλου

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, συνεχίστηκε σήμερα, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας, η προετοιμασία της Νίκης Βόλου.

Χαλαρούς ρυθμούς περιελάμβανε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα μετά το 80λεπτο οικογενειακό διπλό, το Σάββατο στο Στάδιο της Νεάπολης, όπου όλοι σχεδόν οι παίκτες αγωνίστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπόσιο και Ματέα χωρίς όμως να έχουν κάτι σοβαρό που θα τους κρατήσει μακριά από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

Ο Στάικος Βεργέτης θα ήθελε να τεστάρει τους παίκτες του σ’ ένα τουλάχιστον φιλικό, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι δυνατό σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούν οι επαγγελματικές ομάδες. Έτσι οι κυανόλευκοι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Αιγάλεω με μοναδικό στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης η βολιώτικη ομάδα εκτός του Χουάν Ματέα, πρόκειται να ανακοινώσει και την απόκτηση του πορτιέρε Τάσου Καραγκιάζη. Επίσης, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αναμένεται να αποκτηθούν πριν την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις