Βόλος: Επιστροφή Φεράρι, δύο τιμωρημένοι

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 7η θέση με 33 βαθμούς και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις στα πλέι άουτ, ως πρώτος, του ειδικού αυτού πρωταθλήματος. Στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να τερματίσουν στην έβδομη τιμητική θέση, στη δεύτερη παρουσία τους στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Πρώτος αντίπαλος των «κυανέρυθρων» στα πλέι άουτ θα είναι ο ΟΦΗ, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο το προσεχές Σάββατο 20 Μαρτίου στις 17.15.

Ο ΟΦΗ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 7 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε με 2-0 τη Λαμία στο Ηράκλειο. Έκτοτε, μετρά μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και 10 σερί ήττες (πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας). Στο διάστημα αυτό πέτυχε μόλις τρία γκολ και δέχθηκε 20. Αποτέλεσμα, να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς.

Όσον αφορά την προετοιμασία των παικτών του Βόλου, αυτή ήδη έχει αρχίσει και συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντααν Ριένστρα και Ρενάτο Σάντος, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Τιμωρημένοι είναι οι Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Ζουλιάν Μπαρτόλο, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Επιστρέφει ο Φράνκο Φεράρι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις