«Παίζουμε, προσφέρουμε, γιορτάζουμε»

Στην τηλεόραση του ASTRA και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» με τον Δημήτρη Μαρέδη, φιλοξενήθηκαν δύο εκπρόσωποι από τα ναυταθλητικά σωματεία που διοργανώνουν τουρνουά υδατοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο κολυμβητήριο “Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος“.

Αναλυτικά οι δηλώσεις και το απόσπασμα της εκπομπής:

Για το λόγο που γίνεται το τουρνουά υδατοσφαίρισης, ο Σταμάτης Μπένης (έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης ΟΥΚ Βόλου) δήλωσε: «Τα τέσσερα τμήματα υδατοσφαίρισης των ναυταθλητικών σωματείων της Νίκης Βόλου, του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες, του ΟΕΑ/ΝΑΒ και του ΟΥΚ Βόλου αποφάσισαν από κοινού να διοργανώσουν μια γιορτή για τα παιδιά που αθλούνται, ενώνοντας τις δυνάμεις και τις προσπάθειες τους. Θα είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους και ταυτόχρονα θα είναι μια ευκαιρία και για εμάς να σταθούμε αλληλέγγυοι απέναντι στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες».

Για το πότε θα γίνει και τι μπορεί να προσφέρει το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας, ο Κώστας Σκοτεινιώτης (γενικός αρχηγός τμήματος υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου) ανέφερε: «Αύριο στις 19:00 η καρδιά της υδατοσφαίρισης της πόλης μας χτυπά στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας πρωταθλητές στη ζωή και να τους μάθουμε να είναι αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους τους. Γι’ αυτούς τους λόγους θέλουμε το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας, εάν μπορεί να παρευρεθεί στο κολυμβητήριο και να φέρει όποιος έχει τη δυνατότητα μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διαρκείας (σ.σ. π.χ. μακαρόνια, ρύζια, γάλατα, κονσέρβες) για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα διατεθούν για τα συσσίτια της Ι. Μ. Δημητριάδος και για την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου. Στο κολυμβητήριο θα βρίσκονται άνθρωποι τους και θα τα παραλάβουν αμέσως. Θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, να γιορτάσουμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό και φεύγοντας να έχουμε χαρίσει και ένα χαμόγελο στους συμπολίτες μας».

Για τον πολιτισμό και το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα, ο Σταμάτης Μπένης είπε: «Ο πολιτισμός σε μια κοινωνία φαίνεται, όταν η ίδια σκέφτεται την αλληλεγγύη γι’ αυτούς τους ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη, στα μέλη της κοινωνίας που έχουν πρόβλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βόλου για τη συνεργασία και την αρωγή του, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, κ. Βλιώρα, την Ι. Μ. Δημητριάδος, την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου, τους χορηγούς επικοινωνίας και φυσικά την τηλεόραση του Astra».

Για τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας και τo άθλημα της υδατοσφαίρισης, ο Κώστας Σκοτεινιώτης τόνισε: «Είναι μια χρυσή ευκαιρία να έρθει ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας και να γνωρίσει ένα άθλημα που κατά καιρούς έχει προσφέρει μεγάλες χαρές στον τόπο μας. Ακόμα και σήμερα, ο άνθρωπος που φόρεσε στο στήθος του το τρίτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών είναι βολιώτης προπονητής, ο κ. Βλάχος. Αυτό (σ.σ. η συμμετοχή και η αναγνώριση του κόσμου) θα μας δώσει κι εμάς κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε. Όπως λέει και το σλόγκαν μας ”Παίζουμε, προσφέρουμε, γιορτάζουμε”».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις