Με τριάρα πέρασε η ελλιπής Δόξα από τη Ρόδο (video)

Σπουδαία νίκη με 3-1 πανηγύρισε στη Ρόδο η ελλιπέστατη Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί έπιασαν στον… ύπνο τους γηπεδούχους και χάρη στο εντυπωσιακό πρώτο τους 45λεπτο έβαλαν τις βάσεις για το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Κολιτσιδάκη σημείωσαν δύο γκολ, είχαν δύο δοκάρια και δυσκόλεψαν απίστευτα την αποστολή των Κυανέρυθρων, οι οποίοι έβγαλαν πολλές αδυναμίες αμυντικά λόγω και των απουσιών.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα του Διαγόρα στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Δράμας πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος δεύτερη διαδοχική νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως η Δόξα Δράμας ανέβασε σιγά σιγά ρυθμό, ισορρόπησε και «χτύπησε» στις αδυναμίες του αντιπάλου στα μετόπισθεν. Στο 9′ ο Κοντοχρήστος έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Μαυριάς με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36′ από σέντρα του Παπαργυρίου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με δυνατό σουτ.

Ο Διαγόρας αντίδραση δεν έβγαλε, ενώ αντίθετα οι Μαυραετοί παρότι είχαν πάρα πολλές ελλείψεις είδαν μέσα σε πέντε λεπτά τον Πινδώνη να έχει δύο σουτ στο δοκάρι (40′ και 45′)!

Στο δεύτερο 45λεπτο η πίεση της ομάδας της Ρόδου έγινε πιο έντονη, όμως οι Κυανέρυθροι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όλα αυτά έως το 65′. Ο Σανδραβέλης σέντραρε από δεξιά και ο Κονέ έγινε κάτοχος της μπάλας με πλάτη εντός περιοχής, γύρισε και νίκησε τον Στεφανάκο με σουτ για το 1-2.

Το γκολ αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες του Διαγόρα για την ισοφάριση, όμως ο Φυτόπουλος στο 81′ τελείωσε το ματς. Σε σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον Αθανασίου, πήρε ύψος και «κρέμασε» τον Τσέλιο για το 1-3.

Σκόρερ: 65′ Κονέ – 9′ (πέν.), 36′ Μαυριάς, 81′ Φυτόπουλος
Δοκάρι: 40′, 45′ Πινδώνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Κοντοχρήστος (64′ Μανωλάκης), Ντοριβάλ, Λινάρδος (64′ Νάτσης), Μπαστακός (51′ Σμυρλής), Αλάεθ (75′ Δημήτρουλας), Κάκκο (51′ Τσιαντούλας), Κονέ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου, Άντερσον, Παρασκευάς, Μαρινάκης (66′ Τάσιος), Πινδώνης (90′ Παπαϊωάννου), Μπαράνκο (66′ Σαμπανίδης), Κουτσιανικούλης (79′ Φυτόπουλος), Χάμοντ, Μαυριάς (90′ Μπελεβώνης).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Δελής (Βοιωτίας), Παγουρτζής (Πειραιά)

πηγή: Flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις