Στην Κρήτη τα πρώτα γκολ της SL2 – Νίκη για τον Γιούχτα με Διαγόρα

Ιστορική πρώτη νίκη για τον Γιούχτα της Super League 2, που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ξεπέρασε το εμπόδιο του Διαγόρα, επικρατώντας με 2-0 στο Βουζουνεράκειο.

Με τον Μάρτσι να δημιουργεί και τους Αλεξόπουλο, Νοικοκυράκη να σκοράρουν ο Γιούχτας έκανε ονειρικό ξεκίνημα στις επαγγελματικές κατηγορίες, νικώντας με 2-0 τον Διαγόρα στην Ιεράπετρα για την 1η αγωνιστική της Super League 2 (Nότιος Όμιλος).

Αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Νίκου Σουργιά, προσπάθησε και κατάφερε να “πνίξει” τον αντίπαλο της, Διαγόρα που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Πρινιωτάκη, έκανε τις ευκαιρίες της γκολ και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο 29′ ο Αλεξόπουλος πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ του Γιούχτα σε επαγγελματικό επίπεδο μετά από ασίστ του Μάρτσι, ενώ από δημιουργία του ίδιου παίκτη ο Νοικοκυράκης σημείωσε το δεύτερο γκολ για τους “πράσινους” στο 57′ για το τελικό 2-0.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ( Σουργιάς Νίκος): Πρινιωτακης, Γελαδάρης, Liporace, Φαζός, Κόλα, Marchi (87′ Βρεττός), Μπουτσάκης (87′ Τζανής), Πολυχρόνης (70′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (80′ Γκίνη), Bruce, Αλεξόπουλος (80′ Ροβίθης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: ( Θωμάς Γραφας): Σηφάκης, Arias, Νικολής (60′ Λούτσικ), Ignjatovic, Δημητρίου, Μασούρας, Μούντες (60′ Γκάτα), Τσιαντούλας, Μανωλακης, Λεσάι, Μανιάς

 

Πηγή: primesport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις