«Άσφαιρη» η Καλαμάτα, έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα (video)

Με «βαριά» τα πόδια από την προετοιμασία, η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα Ρόδου στο πρώτο φετινό φιλικό που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα, μία μέρα πριν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Απέναντι στους ροδίτες, οι οποίοι έδιναν το τρίτο τους φιλικό, η Καλαμάτα ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι αλλά στην πορεία ανέβασε ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις φάσεις να πετύχει ένα τέρμα και να φύγει νικήτρια. Μικρή σημασία βέβαια έχει το τελικό σκορ καθώς ο Περικλής Αμανατίδης είδε αυτά που ήθελε στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας και θα προχωρήσει στις ανάλογες παρατηρήσεις.

Βίντεο sportstonoto.gr:

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλαμάτα με κινητήριους μοχλούς τους Μπενίτες, Τάτο, Βαλεριάνο προσπάθησε να φανεί απειλητική και είχε τις φάσεις με κεφαλιές των Πασά, Αρναρέλλη.

Στο δεύτερο οι Ματέους και Τριανταφυλλάκης έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα που έχασε ευκαιρίες με τους Πασό, Ρόβα και Κωστούλα.

Στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Μέντες, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Κωστούλας, Μπενίτες, Καραγκούνης, Τάτος, Αρναρέλλης, Ακόστα και Πασάς ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι πριν των Μπαξεβάνου, Δημόπουλου, Κατάλντι, Μπαράλες και Γρίβα που απουσιάζει.

Πηγή: Sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις