“Σφράγισε” την παραμονή του ο Διαγόρας

Τη νίκη που έψαχνε πήρε ο Διαγόρας Ρόδου με 1-0 επί της Βέροιας στο δημοτικό στάδιο της πόλης και σφράγισε την παραμονή του στην Super League 2, μια στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος της Ρόδου με τους 33 βαθμούς που έφτασε εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην επόμενη SL2, ενώ η «Βασίλισσα του Βορρά» με 25 βαθμούς οδεύει προς τη Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι στο 4’ πήραν το προβάδισμα. Εκτελέστηκε το φάουλ από τον Τσιαντούλα, η άμυνα της Βέροιας δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Καραμάνης με ωραίο σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βενετικίδη για το 1-0 του Διαγόρα. Τεράστια ευκαιρία για τον Διαγόρα χάθηκε στο 10’, με τον Βενετικίδη να νικά σε τετ-α-τετ τον Βουργουντζή. Στο 17’ ο Σταμένκοβιτς βρήκε ωραία τον Μανιά, ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη του Κολλαρά, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Βενετικίδης μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια είχε δοκάρι στο 47’. Από αραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Μπελεβώνη, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

Συνθέσεις:

Διαγόρας (Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Αρίας, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Τσιαντούλας (82’ Πετράκης), Λούκιτς (70’ Μπούμπας), Βουργουντζής (58’ Παραστατίδης), Σταμένκοβιτς (82’ Γκρόζντανιτς), Μανιάς.

Βέροια (Καρύδας): Βενετικίδης, Ντουμάνης (52’ λ.τρ. Γιαγτζίδης), Κολλαράς, Μασούρας, Μουχάλης, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Ζιώγας (46’ Μπελεβώνης), Ελευθεριάδης (83’ Κασέμι), Μπαϊντού (52’ Μπουόλι), Ιωάννου (75’ Κατσούκης).

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις