«Αποτελούν τον ορισμό του ψεύδους!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Δράμας με αφορμή τα ανυπόστατα όπως τα χαρακτηρίζει σχόλια σχετικά με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το στοίχημα.

 Η ανακοίνωση: 

«Με ιδιαίτερη έκπληξη που μας προκαλεί θυμό και εκνευρισμό διαβάζουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες διάφορα ανυπόστατα σχόλια σχετικά με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας μας από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την ενίσχυση της πολιτείας από την φορολόγηση του στοιχήματος.

Πολλές από τις κρίσεις διαφόρων «γνωστών» και  «άγνωστων» στην πόλη και τους κύκλους της ΠΑΕ  αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας , καθώς αποτελούν τον ορισμό του ψεύδους!

Ως διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνουμε για ακόμη μια φορά  ως οφείλουμε δημόσια πως όταν μπήκαμε στην διοίκηση  αναλάβαμε χρέη της προηγούμενης διοίκησης, βάζοντας την προσωπική μας υπογραφή.

Σήμερα που η πολιτεία κάνει το χρέος της λόγω της πανδημίας και στηρίζει ΟΛΕΣ τις ομάδες οικονομικά, εμφανίζονται διάφορα κακοπροαίρετα και ανάξια λόγου και αναφοράς  άτομα να μας κρίνουν με τον χειρότερο τρόπο!

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ξέρει πολύ καλά τον τρόπο και την διαδικασία διαχείρισης των εσόδων της.  Κάθε ευρώ που εισρέει στα ταμεία της ΠΑΕ με απόλυτη διαφάνεια και την υποστήριξη των λογιστών της ομάδας μας θα πιστωθεί εκεί που πρέπει χωρίς την άδεια αυτών που τόσα χρόνια κάνουν μόνο ΚΑΚΟ στην Δόξα μας!

Σε κάθε περίπτωση  ενημερώνουμε σε όλους μηδενός εξαιρεμένου πως κάθε δημόσια τοποθέτηση σε ΜΜΕ και media  που συκοφαντούν την νυν διοίκηση και την εκθέτουν δημόσια με αναλήθειες θα επιλαμβάνεται η νομική μας υπηρεσία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις