Περιμένει πολλά από τους ξένους ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει το Σάββατο στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Απόλλωνα Πόντου για την 4η αγωνιστική και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τη Βέροια.

Η ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει την εικόνα της στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς παρουσιάζει αδυναμίες στην ανάπτυξη, κυρίως από τον άξονα. Βέβαια, δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ο Χερμάν Ερέρα, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει τον… μαέστρο του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός μέσος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και έχει δείξει στις προπονήσεις, πως μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά και από τους υπόλοιπους ξένους, Φράνκο Κολέλα και Στέφαν Τζούριτς, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του ο Ζερόμ Γκιοατά.

Ο Κολέλα έχασε αρκετές προπονήσεις, λόγω του τραυματισμού του, που είχε ως αποτέλεσμα να παίξει ελάχιστα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (αγωνίστηκες ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Τρίγλια), ενώ ο Τζούριτς μπορεί να έχει τρεις συμμετοχές, όλες όμως ως αλλαγή. Ο Σέρβος επιθετικός στο ντέρμπι με τη Βέροια αγωνίστηκε σχεδόν ένα ημίχρονο, καθώς πέρασε στο ματς στο 56’ και ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν και μόχθησαν, δημιουργώντας προβλήματα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Βέροιας.

Όσον αφορά τον Γκιοατά, ο Καμερουνέζος προπονείται κανονικά με την ομάδα και άμεσα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Από το πόσο έτοιμος θα είναι θα εξαρτηθεί πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Στέφανος Ξηροφώτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις