Με πάθος για νέα νίκη ο Ολυμπιακός Β. με Αλμωπό (pregame)

Στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 15.00 τον τοπικό Αλμωπό, με στόχο την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εκτός έδρας.

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται από χθες στην Έδεσσα, όπου έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής και σήμερα θα αναχωρήσει για την Αριδαία. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να παρατάσσει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1.  Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης, Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου, Βασιλούδης, Κολέλα, Τζούριτς, Λαδάς, Παπακώστας, Πατρώνης, Πέλκας, Ρόκας και Χολέβας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ερέρα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ωστόσο ο Στέφανος Ξηροφώτος έκρινε αναγκαίο να τον προστατεύσει, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Γιώργος Νικλητσιώτης.

 Ο Αλμωπός Αριδαίας
Για τον Αλμωπό το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο εντός έδρας, καθώς τα υπόλοιπα τρία η ομάδα της Αριδαίας τα έδωσε εκτός έδρας. Στο γήπεδό της μετρά μία ισοπαλία με την ΑΕΠ Κοζάνης (1-1), ενώ μακριά από την Αριδαία γνώρισε δύο ήττες, από Πιερικό στην πρεμιέρα με 2-0 και από την Βέροια με το ίδιο σκορ το περασμένο Σάββατο, ενώ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Χαλκιδική στην Τρίγλια. Μάλιστα, βρέθηκε μια «ανάσα» από τη νίκη, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Εδουάρντο Μπρίτο.

«Σφυρίζει» ο Σιντόρης
Τη σημερνή αναμέτρηση  θα διαιτητεύσει ο Μάριος Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Παύλος Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) και Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου), με 4ο διαιτητή τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη (Ηπείρου). Παρατηρητής θα είναι ο Γρηγόρης Λέφας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις