Χωρίς Μαρτίνες και με ΠΑΣ Γιάννινα ο Βόλος (η αποστολή)

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει αύριο Σάββατο ο Βόλος, για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 19.30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.

Οι «κυανέρυθροι» είναι αήττητοι στα πλέι άουτ (μία νίκη και δύο ισοπαλίες), ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με 34 βαθμούς βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από τον Βόλο στη βαθμολογία, έχει να επιδείξει στα πλέι άουτ δύο ήττες και μία νίκη.

Αναμένεται, πάντως, ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητα, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, βελτιώνοντας τα στατιστικά τους στο πρωτάθλημα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των παικτών του Βόλου. Ο Ζαν Μπαριέντος εξέτισε την ποινή του και θα τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, με τον Άνχελ Λόπεθ να δίνει «ανάσες» στο Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έχει παίξει βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή και στα τρία παιχνίδια των πλέι άουτ.

Εκτός θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Πιθανότατα θα δούμε και πάλι τον Τάσο Δουβίκα να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μπαριέντος, Ρενάτο, Περέα, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Μπουένο και Δουβίκας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις