Mundo Deportivo: «Η ΟΥΕΦΑ πρόσφερε χρήματα στους Άγγλους για να αφήσουν τo ESL

η Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι η UEFA κατάφερε να πείσει τις έξι ομάδες της Αγγλίας να αποχωρήσουν από το European Super League, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος!

Υπενθυμίζεται ότι την αρχή έκαναν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ενώ ακολούθησαν Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η UEFA δεν ακολούθησε την ίδια τακτική απέναντι στις ισπανικές ομάδες, αφού ο πρόεδρος του ESL είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Mundo Deportivo εκφράζει την εκτίμηση ότι η αποχώρηση των αγγλικών κλαμπ δεν αρκεί για να αφήσουν το πρότζεκτ και οι δυνάμεις της Ιβηρικής.

Θυμηθείτε τους τέσσερις τελευταίους που… πήδηξαν από το καράβι:

«H Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή μας στα προτεινόμενα σχέδια για τη δημιουργία του European Super League έχει διακοπεί», αναφέρουν οι «κόκκινοι.

«Ακούγοντας εσάς και την ευρύτερη κοινότητας του ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες, αποχωρούμε από την πρόταση για Super League. Κάναμε ένα λάθος και ζητούμε συγγνώμη για αυτό», επισημαίνει η πλευρά της Άρσεναλ.

Τότεναμ: «Eίμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε αρχίσει επισήμως τις διαδικασίες για απόσυρση από την ομάδα που αναπτύσσει προτάσεις για το ESL».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις