Επικίνδυνη έξοδος για τον Διαγόρα στο Δίστομο με Αμβρυσσέα

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, ο Διαγόρας έκαμψε την αντίσταση του Θησέα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην ομάδα του Στεφανοβικείου θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, αλλά γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο στην έδρα του Αμβρυσσέα Διστόμου, με τον οποίο θα κοντραριστούν σήμερα Κυριακή στις 5 το απόγευμα. Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού ο πρωτοπόρος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον τρίτο της βαθμολογίας.

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μία ομάδα που διατηρεί το αήττητο στην έδρα της. Ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό που είχαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι μας, ώστε να μπορέσουμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο προπονητής του Διαγόρα Στέλιος Αρσένος, ενώ είπε ακόμη:

«Το καλό για μας είναι ότι θα παίξουμε χωρίς άγχος διότι ήδη έχουμε πετύχει τον αρχικό μας στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει έναν άθλο με την μέχρι τώρα πορεία μας. Στα ματς που απομένουν ελπίζω ότι θα έχουμε αντίστοιχα καλά αποτελέσματα, ώστε τα τωρινά μας χαμόγελα να γίνουν πιο πλατιά».

Η προετοιμασία του Διαγόρα ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, με τον Βολιώτη τεχνικό να έχει έτοιμα τα πλάνα του. Πιθανότατα να μην μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Θάνο Κυρίτση, καθώς προσωπικοί λόγοι ίσως εμποδίσουν τον ικανό μέσο να δώσει το «παρών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις