Έχασε 3-0 στη Βέροια ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από τη Βέροια για την 12η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο, όπου στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή λειτουργία, ως ομάδα, δέχθηκαν τρία γκολ στο β’ μέρος και παραδόθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τους παίκτες του Βασίλη Βούζα να μην επιτρέπουν στους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί για το τέρμα του Ξενοδόχοφ. Στο 6’ το σουτ του Πόζογλου εξουδετέρωσε ο Ξενοδόχοφ, ενώ στο 14’ το σουτ που επιχείρησε ο Βασιλούδης βρήκε σε ετοιμότητα τον Βελλίδη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 18’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ολυμπιακού, με τον Ξενοδόχοφ να μπλοκάρει στη συνέχεια την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε στο 43’ να απειλήσει το τέρμα της Βέροιας, όταν ο Κολέλα έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να σουτάρει και το μόνο κέρδος ήταν ένα κόρνερ.

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη η Βέροια ευτύχησε γρήγορα να προηγηθεί στο σκορ. Ήταν το 48’ όταν ο Πόζογλου από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Καραγιάννης από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0.

Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάντως, προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία με τον Βουκελάτο στο 52’ όταν μετά από μπαλιά του Ρόκα βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 58’ ο Πόζογλου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ξενοδόχοφ, ενώ στο 68’ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 76’ με σκόρερ τον Γιάννη Λουκίνα. Δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Πασσά, ο Γιαννίτσης απέτυχε να τον ανακόψει και με ωραίο σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για τη Βέροια.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 82’, με τον Λουκίνα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το τρίτο της Βέροιας.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Κίτρινες: Πόζογλου-Γκιοατά, Πατρώνης
ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (81’ Μουχάλης), Μπλέτσας (64’ Οικονόμου), Καραγιάννης (64’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86’ Τασιόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Παπακώστας (59’ Πέλκας), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κολέλα, Γκιοατά (67’ Πατρώνης), Κόλα (46’ Ρόκας), Βασιλούδης, Βουκελάτος (59’ Νικλητσιώτης), Παπαδημητρίου (73’ Τζούριτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις