Βλάχος: «Ξεχωριστός ο φετινός τίτλος»

Στη σταθερή απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών κόντρα στη Βουλιαγμένη στάθηκε ο Βολιώτης προπονητής Θοδωρής Βλάχος μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως έκαναν ένα μεγάλο σερί και ξέφυγαν στο σκορ, στάθηκε στην ήττα στον Λαιμό, έκανε αναδρομή σε όλη τη χρονιά και τα προβλήματα και αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ήταν το τρίτο παιχνίδι που κάναμε ένα μεγάλο σερί, ξεφύγαμε στο σκορ και “κλειδώσαμε” τη νίκη. Μόνο στον Λαιμό κάναμε ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδια και χάσαμε. Τέλος καλό, όλα καλά, θέλαμε πολύ το πρωτάθλημα.
Ξεκίνησε από την αρχή με πολλά προβλήματα, δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, έγινε μόνο ένας γύρος που μας έφερε με μειονέκτημα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα με μια πιο δυνατή Βουλιαγμένη φέτος και εμείς μια διαφορετική ομάδα, χωρίς μεγάλα ονόματα ξένων, με παιδιά, όμως, που ήθελαν να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους και να βρεθούμε στο final 8 της Ευρώπης.

Χαιρόμαστε πολύ, είναι ξεχωριστός αυτός ο τίτλος, τον αφιερώνουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα θέλαμε να είναι σήμερα εδώ και όλη τη χρονιά δεν μπόρεσε να δει την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις