Ολυμπιακός Β.: Όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι τέλους

Το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος καλείται να δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πόντου και θα επιδιώξουν την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους, καθώς στις τέσσερις τελευταίες εξόδους μετρούν τρεις ήττες, από Θεσπρωτό, Τρίγλια και Βέροια και μία ισοπαλία στην Κατερίνη από τον Πιερικό.

Ο Βασίλης Βούζας έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (αυτή με την ΑΕΠ Κοζάνης), από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Στα άλλα τρία παιχνίδια είδε τον Ολυμπιακό να χάνει δύο παιχνίδια και στο ένα να αποσπά ισοπαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σταθερά στην 5η θέση της κατάταξης μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις. Η διαφορά των 11 και εννέα βαθμών από την προνομιούχο δυάδα είναι απίθανο να καλυφθεί.

Στον Ολυμπιακό εκείνο που θα κοιτάξουν είναι να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, στα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ, αξιοποιώντας την έδρα στις αναμετρήσεις με Αλμωπό, Θεσπρωτό και Πιερικό, καθώς και να πάρουν βαθμούς στα ματς με Απόλλωνα Πόντου, Πανσερραϊκό και Καβάλα εκτός έδρας.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, όλοι στην ομάδα επικεντρώνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου, μια ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια για την παραμονή. Μάλιστα, στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Καβάλα κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Ανθή Καραγιάννη», σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας, κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, υποχρεώνοντάς την στη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός θα βρει τον Απόλλωνα σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά τη νίκη που πέτυχε στην Καβάλα, με τους παίκτες του Βασίλη Βούζα να πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις