Αήττητοι οι Νέοι Αθλητές Νίκης, 1-0 τον Τοξότη (photos)

Με το δεξί μπήκαν το νέο έτος οι Νέοι Αθλητές στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας κερδίζοντας τον Τοξότη με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσιανάκας στο 30o λεπτό. Το συγκρότημα του Τάκη Παρισάκη συνεχίζει αήττητο καθώς μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν των αντιπάλων πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς τα δοκάρια της εστίας του Πασπαλάρη στάθηκαν σύμμαχοι των φιλοξενούμενων τόσο στην προβολή του Δημουλά στο 40’ όσο και στη σέντρα σουτ του Σιώμου δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Νέοι Αθλητές δημιούργησαν προϋποθέσεις για να πετύχουν το τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη και στο 2ο σαρανταπεντάλεπτο χωρίς όμως επιτυχία, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Τοξότη να απειλήσουν με ισοφάριση με τους Μάρκο και Γκ. Τσένα.

Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (66′ Ευθυμίου), Κουτσούκης, Σιώμος, Τσιανάκας, Δαμάσκος (83′ Χρηστίδης).

Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Αν. Βλιώρας (36′ Λένα), Πελεκούδας, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Γκ. Τσένα, Γ. Βέτσικας (46′ Μαρέδης), Μάρκο, Παραδάκης, Κλ. Τσένα (13′ λ.τρ. Χρ. Πασπαλάρης).

1ο μέρος του Φωτορεπορτάζ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις