Στο Βατάν με Απόλλωνα Πόντου σήμερα ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Τον Απόλλωνα Πόντου αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βατάν της Κατερίνης.
Το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί στις 23 Μαΐου και είχε αναβληθεί, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισαν 16 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παραμονή του αγώνα, όταν και έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Κατερίνη.
Ο Ολυμπιακός μετά από τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην 4η θέση με 28 βαθμούς, όσους έχει και ο Πιερικός και αισθάνεται βαθμολογικά άνετος.
Από την πλευρά του ο Απόλλων Πόντου δίνει τη «μάχη» για να αποφύγει την 9η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή έχει 14 βαθμούς και υπολείπεται δύο πόντους από τους Θεσπρωτό και Τρίγλια και τρεις από τον Αλμωπό Αριδαίας. Έχοντας, ωστόσο, δύο παιχνίδια λιγότερα, καθώς εκτός του σημερινού με τον Ολυμπιακό, θα ακολουθήσει και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Τρίγλια, επίσης στο Βατάν.
Γίνεται αντιληπτό, πως το σημερινό παιχνίδι για τον Απόλλωνα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς οι «Πόντιοι» θέλουν μόνο νίκη για να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά και να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες και ο Βασίλης Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Μπουτζίκου (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής), ενώ τραυματίες είναι οι Ζερόμ Γκιοατά (δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Αλμωπό), όπως και ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Θεσπρωτό. Θυμίζουμε, πως τραυματίες εδώ και καιρό είναι ο Θωμάς Γραικός, όπως και ο Γιώργος Παπακώστας.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαδάς, Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Πέλκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Ρόκας, Κολέλα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Τσαγκαλίδης, Μπέικος, Ερέρα, Τζούριτς, Παπαδημητρίου, Μπόλης, Πατρώνης, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κατσούκης.

«Σφυρίζει» ο Μπεκιάρης
Ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Λευτέρη Βογιατζή (Καρδίτσας) και Θανάση Μαλανδρή (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ημαθία και παρατηρητής ο Συμεών Σπύρου από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις