Καλαμάτα: Δοκιμάζει τέσσερις Γάλλους ποδοσφαιριστές

Τα επινίκια του τίτλου καλά κρατούν στην Μαύρη Θύελλα καθώς η Μεσσηνία και όχι μόνο αλλά και οι απανταχού Μεσσήνιοι χαίρονται για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Όπως έχουμε αναφέρει, με την έλευση του προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες τόσο σε οργανωτικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο με προτάσεις και εισηγήσεις για την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες του sport365.gr στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη τέσσερις Γάλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τους μελανόλευκους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο γραφείο το οποίο έχει τα δικαιώματα του Τζούνιορ Μπακαγιόκο. Ο μάνατζερ του 26χρονου στόπερ, που ήταν από τις αποκαλύψεις της σεζόν για την Καλαμάτα, θα έχει τα προσεχή 24ωρα τις τελικές επαφές με τους μελανόλευκους και τον Γιώργο Πρασσά για την ανανέωση του συμβολαίου του γαλλο-ιβοριανού αμυντικού.

Πηγή: sport365.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις