Αλμωπός Αριδαίας: Τα σενάρια για την παραμονή στη Φούτμπολ Λιγκ

Δείτε παρακάτω τα σενάρια που θα κρατήσουν στη Football League τον Αλμωπό Αριδαίας.

Τετάρτη 26/6 Απόλλων Πόντου – ΠΟ Τρίγλιας (Αναβληθέν λόγο Covid – 19):

Σε περίπτωση νίκης της Τρίγλιας, ο Αλμωπός χρειάζεται νίκη με τον ΑΟ Καβάλα για να παραμείνει στην κατηγορία, σε περίπτωση ισοπαλίας χρειάζεται να μην κερδίσει ο Απόλλων Πόντου στην Κοζάνη την ΑΕΠ και να κερδίσει ο ίδιος την Καβάλα, στο τρίτο σενάριο της νίκης του Απόλλων Πόντου επί της Τρίγλιας χρειάζεται ΜΟΝΟ ήττα του Απόλλων Πόντου στην Κοζάνη και νίκη δική του επί της Καβάλας ώστε να ισοβαθμήσει με τον Απόλλων Πόντου γεγονός που τον κάνει να τερματίζει υψηλότερα καθώς υπερισχύει στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σενάριο που ζητάει, είναι η νίκη του Πανσερραϊκού επί του Θεσπρωτού και νίκη δική του επί της Καβάλας χωρίς να τον ενδιαφέρει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

ΠΟ Τρίγλιας – Βέροια
Σε περίπτωση νίκης της Τρίγλιας επί του Απόλλων Πόντου την Τετάρτη 26/6 το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αδιάφορο για τον Αλμωπό καθώς ο ΠΟ Τρίγλιας σώζεται οριστικά. Σε περίπτωση ήττας της Τρίγλιας με τον Απόλλων Πόντου ο Αλμωπός χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη της Βέροιας επί της Τρίγλιας και νίκη δική του επί της Καβάλας για να παραμείνει στην κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας της Τρίγλιας με τον Απόλλων Πόντου χρειάζεται ήττα της Τρίγλιας από την Βέροια και νίκη δική του επί της Καβάλας.

Πηγή: pellasports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις