Μητέρα Καρολάιν «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα»

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού ζητάει η οικογένεια της Καρολάιν μετά τον χαμό της δολοφονημένης κόρης τους.
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και μετά την απολογία του δολοφόνου της Καρολάιν, πλέον η δικαιοσύνη θα πρέπει να κρίνει και το τι θα γίνει με το μωράκι που είχε το ζευγάρι.

Για να μιλήσει για την υπόθεση, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η οικογένεια θέλει την πλήρη επιμέλεια του παιδιού προκειμένου να ζήσει τα πρώτα του χρόνια στην Αλόννησο.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα».

«Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα ρωτήθηκε για το αν η μικρή Λυδία βρίσκεται ακόμα στη οικογένεια του δράστη και δολοφόνου της Καρολάιν:

«Προς το παρόν ναι. Θα είναι λίγες ακόμη οι μέρες γιατί η κυρία εισαγγελεύς ανηλίκων θα εκδώσει διάταξη, πιστεύω μόλις ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα. Αυτή την στιγμή είμαστε σε φάση κοινωνικής έρευνας, δηλαδή, κοινωνικοί λειτουργοί θα εξετάσουν και το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν και το περιβάλλον της οικογένειας του δράστη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις