Σίριαλ η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Τρίκαλα

Πάει να γίνει σίριαλ η αλλαγή ιδιοκτησίας στα Τρίκαλα, καθώς ούτε την Τρίτη (6/7) μπήκαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ηλία Αϊβάζογλου και Χρήστο Λάλα.

Προκύπτουν διάφορα γραφειοκρατικά θέματα, αν και ο νυν μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, μιλώντας στο trikalascore, δήλωσε σίγουρος ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, συμβουλεύοντας παράλληλα την πλευρά Λάλα να αρχίσει να τρέχει ήδη τα θέματα της ομάδας.

«Πραγματικά ο κύριος Λάλας και οι συνεργάτες του προσπάθησαν ώστε σήμερα να είναι έτοιμοι. Από κει και πέρα όμως, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε δουλειά, υπάρχουν κάποια βήματα, τα οποία πρέπει να γίνουν και τα οποία δεν είναι πάντοτε γνωστά από την αρχή. Εξάλλου δε μεταβιβάζονται κάθε μέρα ΠΑΕ.

Είμαι αρκετά βέβαιος ότι είναι έτοιμοι και ότι είναι καθαρά θέμα ημερών και διαδικασιών. Και η δική μας μεταβίβαση πήρε αρκετό χρόνο παλιά για να γίνει, αλλά εγώ είχα πάρει την πρωτοβουλία και έτρεξα την ομάδα από την πρώτη στιγμή. Αυτό συμβουλεύω και στον κ. Λάλα και τους συνεργάτες του να κάνουν για να μη χάνεται χρόνος.

Και προφανώς όλη αυτή τη δύσκολη δουλειά την έχει επιφορτιστεί ένας άνθρωπος, ένας δικηγόρος που δυστυχώς τον βλέπω να είναι πνιγμένος στα γραφειοκρατικά ζητήματα», δήλωσε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις