Τελευταίο παιχνίδι για Διαγόρα κόντρα στην Αναγέννηση Κ.-Με απουσίες οι γηπεδούχοι

Ένας αγώνας-γιορτή θα διεξαχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου. Ο Διαγόρας θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 5η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ του βορείου ομίλου Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει εξασφαλίσει από περασμένη Κυριακή την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση σε αυτά τα μπαράζ.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Διαγόρας δεν θα είναι πλήρης. Για διαφόρους λόγους θα απουσιάσουν οι: Μούτσα Μπλέντι, Κώστας Κόφφας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Κώστας Ζενούνης, που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι καθώς ήταν στο εξωτερικό.
Το παιχνίδι θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθούς θα έχει τον Κωνσταντίνο Στάικο από την ίδια Ένωση και τον Βασίλη Παγουρά από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας και παρατηρητής ο Γρηγόρης Λέφας της ΕΠΣ Πιερίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις