Όλα για τη ΝΙΚΗ στο Αιγίνιο (pregame)

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ταξίδια στην Πιερία, πραγματοποιεί σήμερα (17/01, 15:00) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Αιγινιακό στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι του Κώστα Βελιτζέλου θέλουν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών παραμένοντας σε τροχιά τίτλου, στόχος που πλησίασε ακόμη περισσότερο μετά την δικαίωση της βολιώτικης ομάδας από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και την επιστροφή των έξι βαθμών.

smyrni-fournos

Η επιστροφή των Παπαδόπουλου και Κανελλόπουλου, λύνει τα χέρια του τεχνικού της Νίκης ενώ δεν αποκλείεται φανέλα βασικού να πάρει και κάποιος από τους νεοαποκτηθέντες. Ο Γιώργος Ιορδανίδης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ντεμπουτάρει στο σημερινό ματς, παίρνοντας θέση πίσω από την κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Νοριέγα καθώς το δελτίο του δεν εκδόθηκε μέχρι την Παρασκευή. Οι 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή που ταξίδεψε στο Αιγίνιο είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κοτίτσας, Λίμα, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Πλήρης ο Αιγινιακός

Με όλο του “οπλοστάσιο” θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου ο Αιγινιακός στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με την ομάδα της Πιερίας να κατεβαίνει κομπλέ στο “Γιάννης Παραλυκίδης” όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα του ομίλου. Η τελική επιλογή της 18αδας θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα.

papoulias-gif

Η ομάδα της Πιερίας προέρχεται από ένα ξεκούραστο τρίποντο, καθώς πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Φωκικό, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση είχε γνωρίσει την ήττα από τον Τύρναβο εκτός έδρας με σκορ 1-0. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη εμφανίζεται δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια, μετρώντας πέντε νίκες και μία ήττα. Στα τελευταία δύο ενός έδρας παιχνίδια ο Αιγινιακός επιβλήθηκε με 3-1 της Α.Ε. Καραϊσκάκης και 4-0 του Οπούντιου Μαρτίνου.

filosoglou-telikoΣτην προσπάθειά της η Νίκη θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Αιγίνιο.

Κοτσάνης ο άρχων του αγώνα

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Αιγινιακό και τη Νίκη Βόλου. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιώργος Χατζηνάκος και δεύτερος ο Άγγελoς Ζήρδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις