Πρόκριση για τους μικρούς πολίστες της Νίκης

Την διαρκή βελτίωση και την δυναμική που αναπτύσσει απέδειξε για ακόμα μια φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Με απολογισμό 1 ήττα και 2 εύκολες νίκες κατέκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλο του Βόλου στην πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος (2001 & μικρότεροι) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 16-17/01/2016 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος, παίρνοντας το εισιτήριο για την επομένη φάση.

Παρά το γεγονός ότι η αποστολή απαρτίζονταν κυρίως απο παιδιά μικρότερης ηλικίας επέδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο το όποιο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, διατηρώντας την φόρα που είχε από πέρσι με την παρθενική της συμμέτοχη στην τελική φάση του πρωταθλήματος των μίνι, στοχεύοντας κ φέτος σε παρόμοια διάκριση.

Στην πρεμιέρα, έπειτα από ένα πολύ δυνατό κ ανταγωνιστικό παιχνίδι, ηττήθηκε από την ομάδα του Ο.Υ.Κ. με 9-5, προδιδόμενη από λάθη απειρίας. Κέρδισε όμως στο τέλος το χειροκρότημα της κερκίδας, την οποία είχε ομορφύνει η παρουσία των γονιών των μικρών αθλητών αλλά και των αθλητών των ακαδημιών, ντυμένων ομοιόμορφα με τα μπλουζάκια και τις φόρμες της ομάδας. Η εικόνα ήταν πράγματι παρά πολύ όμορφη και φάνηκε ότι η Νίκη Βόλου διαθέτει 2 ομάδες, μια που αγωνίζεται στο νερό και μια που αγωνίζεται στην κερκίδα.

Στα επόμενα δυο παιχνίδια δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, και σημείωσε 2 νίκες με 19-2 επι της ομάδας του Ν.Ο. Χαλκίδας και 21-0 επί του ΟΕΑΝΑΒ. Το γεγονός ότι στα 2 αυτά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκαν κυρίως παιδιά μικρότερης ηλικίας και κατηγορίας, αυτής του μίνι παίδων, επιβεβαιώνουν την σοβαρή δουλεία που γίνεται στα τμήματα υποδομών της Νίκης Βόλου, και αποδεικνύουν πως στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στα επόμενα χρόνια.

Η κλήρωση για την Β’ Φάση, η όποια είναι προγραμματισμένη για τις 18-20/03 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/02/2016.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπλάνας Δημήτρης χρησιμοποίησε τους: Μόσιο, Δαλίανη, Γκατζούνα, Μπρουσοβάνα, Κοκκινάκη, Βάτσο, Τσίχλα Στρ., Παγωνόπουλο, Τσίχλα Γ., Καλλιμόπουλο, Χαρίση, Γκανάτσιο, Αχλαδιώτη, Εγνατιάδη, Τσιμπερίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις