Γιδόπουλος: «Να φέρουμε πίσω και τον Αρδίζογλου…»

Το άστοχο και καθοριστικό πέναλτι του Σέρχιο Αραούχο που έστειλε…κάποια Βελέζ Μόσταρ στην επόμενη φάση του Europa Conferene Leagueκαι τερμάτισε (μήνα Ιούλιο) τη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή της Ένωσης, πότισε «φαρμάκι» τον κόσμο της και συγχρόνως, προκάλεσε με το «καλημέρα» της νέας σεζόν απίστευτη γκρίνια και εσωστρέφεια στον οργανισμό του συλλόγου.

Να σηκώσουν κεφάλι, να μαζέψουν τα…κομμάτια τους και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, την ώρα που οι οπαδοί της «βράζουν» και εξαπολύουν μύδρους κατά πάντων για την αποκαρδιωτική εικόνα και τον αποκλεισμό – ντροπή.

Ο άλλοτε (πρωταθληματικός) πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, καταθέτει το δικό του σχόλιο για τη «μαύρη» (ευρωπαϊκή) βραδιά της Ένωσης, τα «κακώς κείμενα», τις αστοχίες και την επόμενη (δύσκολη) μέρα.

«Η Βελέζ ήταν καλή από τη μέση και μπροστά στην άμυνα όμως είχε δύο στόπερ επιπέδου Γ΄Εθνικής που διώχνανε την μπάλα στο…γάμο του καραγκιόζη. Εμείς όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και χάσαμε γκολ από αυτά που λέμε πως δεν χάνονται.

Σαφώς έπαιξε ρόλο και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Σαράγεβο. Η ΑΕΚ ήταν χειρότερη στο πρώτο ματς συγκριτικά με τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ».

 

«Σε μια παγκόσμια αγορά ποδοσφαιριστών,

η ΑΕΚ…πέφτει ξανά και ξανά στα ίδια πρόσωπα»

– Για τις καθυστερημένες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας και τα κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν:

«Ασφαλώς υπήρξε σημαντική καθυστέρηση και κενά που δεν έχουν καλυφθεί. Συν βεβαίως τη συνεχή ανακύκλωση προσώπων. Μεταξύ σοβαρού και αστείου αναρωτιέμαι γιατί να μην φέρουμε πίσω ξανά στην ομάδα τον Αρδίζογλου, όπως κάνουμε με τους Βράνιες και Αραούχο;

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις