Βόλος: Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ρεγκατίν

Μπήκαμε σήμερα στον Αύγουστο και αρχίζουν, πλέον, οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ αυτών και ο Βόλος, να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος (21 Αυγούστου).

Οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν ένα μήνα προετοιμασίας και στο διάστημα αυτό έχουν δουλέψει σκληρά τόσο στον Βόλο και στην Πορταριά, όσο και στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό  στάδιο της προετοιμασίας.

Η τεχνική ηγεσία μέσα από τις προπονήσεις εντόπισε σε ποιες θέσεις η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα και είναι γεγονός, πως λείπουν ακόμη ορισμένα κομμάτια, για να συμπληρωθεί το παζλ.

Από την ομάδα έλειπε ο ηγέτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο επιτελικός χαφ που θα αξιοποιούσε τους επιθετικούς, από τη στιγμή που ο Καμίλ Βοϊτκόφσκι, ο οποίος αποκτήθηκε γι’ αυτό τον σκοπό δεν έχει δείξει μέχρι τώρα πως είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες της ΠΑΕ φρόντισαν να φέρουν στην ομάδα έναν πολύ καλό επιτελικό μέσο από την Αργεντινή, τον Νικολάς Ορόζ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στον Βόλο από την περασμένη Τετάρτη, πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, καθώς εκκρεμούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, προπονείται κανονικά καθημερινά με την ομάδα.

Όσον αφορά τον νεοαποκτηθέντα Αντριέν Ρεγκατίν, από την πρώτη κιόλας μέρα ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και  δείχνει πως διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα για να αποτελέσει ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η εμπειρία του είναι δεδομένη, καθώς έχει συνεχόμενες «γεμάτες» χρονιές σε Γαλλία και Τουρκία τα τελευταία χρόνια, με πολύ καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, στον Βόλο αναζητούν έναν ακόμη αξιόλογο και ικανό πλάγιο επιθετικό, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα μεσοεπιθετικά (μιλάμε για παίκτη πρώτης γραμμής), ενώ μετά τον τραυματισμό του Ντααν Ριένστα (ρήξη πρόσθιου χιαστού), οι «κυανέρυθροι» κινούνται και για την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Είναι πολύ πιθανό να γίνει μία ακόμη μεταγραφή και να αποκτηθεί ένας δεξιός οπισθοφύλακας, παρότι στη θέση αυτή υπάρχουν ο Πολωνός Κούζντρα και ο Αργεντινός Πουρίτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις